Briefingsmomenten handhavingsweek

Wil je deelnemen aan de handhavingsweek? Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Of wil je enkel meer uitleg vooraleer te beslissen? Dan moet je er zeker bij zijn op de briefingsmomenten.
Op een voormiddag krijg je alle uitleg over hoe je kan deelnemen, welke ondersteuning er wordt voorzien, maar krijg je ook inspirerende voorbeelden over hoe je handhaving op het terrein kan aanpakken.

Doel van het briefingsmoment

Op het briefingsmoment word je geïnformeerd over de aanpak van de handhavingsweek zwerfvuil en sluikstorten: wat wordt er verwacht van deelnemers, welke ondersteuning is er en hoe je kan deelnemen. Je bent niet verplicht om deel te nemen als je naar het briefingsmoment komt. Ook als je je enkel wil informeren ben je welkom.
Daarnaast hebben we ook aandacht voor de moeilijkheden die handhavers op het terrein ondervinden en willen we inspirerende voorbeelden aan bod laten komen, die aantonen hoe het wel kan. 
Het is ook het moment om andere handhavers uit je regio te ontmoeten. 

Doelgroep van het briefingsmoment

Alle handhavers of vertegenwoordigers van hun organisatie. 
De handhavingsweek staat open voor zowel lokale als gewestelijke toezichthouders, gas-ambtenaren, politiediensten, bijzondere veldwachters, diverse toezichthouders en andere personen met handhavende bevoegdheid of die bereid zijn om mensen aan te spreken tijdens de handhavingsweek. 
 

Geen infosessies gevonden voor opgegevens filters.