Ontdek onze campagne!

 

Mooimakers wil Vlaanderen bevrijden van zwerfvuil en sluikstorten. Samen met jou. En om dit te bereiken moeten we niet eens zoveel inspanning doen: ons afval gewoon in de vuilnisbak gooien volstaat.

Net zoals thuis eigenlijk, want ook daar gooi je geen afval op de grond.

Dat is de boodschap die we willen verspreiden in onze nieuwe zomercampagne die start op maandag 5 juni. Waar zal je ons kunnen terugvinden tijdens de zomermaanden:

Kortom, we willen overal aanwezig zijn om iedereen te motiveren geen zwerfvuil en sluikstort te veroorzaken!

Hou je zelf ook van een propere buurt en wil je anderen inspireren om het mooi te houden op straat? Bestel dan je raamposter, sticker of raamkaartje in onze webwinkel. Als je dit dan ophangt aan je gevel, raam,... maak je aan de voorbijgangers duidelijk dat jij houdt van een propere stoep. Bovendien levert dit niet alleen een mooie straat maar misschien ook propere ruiten op, want je kan een er een ruitenwasser voor een jaar mee winnen. Klik hier om mee te doen.

Zo zorgen we samen voor de mooiste zomer in jaren en hebben we nog meer redenen om buiten te komen!

Wil je als lokaal bestuur onze campagne opnemen in jullie communicatie (magazine, website, ...)? Dat kan! Je kan hier voorbeeldadvertenties en webbanners downloaden. Daarnaast kunnen jullie, net zoals iedereen, ook materiaal bestellen om zelf te gebruiken of uit te delen aan burgers/verenigingen/scholen die zich willen inzetten voor een mooiere omgeving. Ontdek al dit materiaal in de webwinkel  (vergeet niet eerst aan te melden rechtsboven op de pagina).