Communicatiemateriaal Week van de handhaving

Zet je eigen kanalen in voor communicatie over de Week van de Handhaving.

Mooimakers voorziet enerzijds communicatiemateriaal voor de aankondiging van de Week van de Handhaving dat je kan gebruiken in je emailhandtekening, infobladen, website en social media en anderzijds affiches en afgeleiden hiervan voor Facebook en sociale media.

Materiaal voor aankondiging van de Week van de Handhaving

Dit zijn downloads met volgende inhoud: picto handhaving, slogan “Extra controle op zwerfvuil en sluikstort” en datum Week van de Handhaving 2020. Volgende afleidingen zijn beschikbaar:

  • Email signatuur 
  • Website banners
  • Facebook header
  • Advertentie A6 staand
  • Advertorials voor in milieumagazines (A4 en A5, zowel staand als liggend)

Download alle bestanden in één zip-file door hier te klikken.

Campagne Mooimakers

Het concept van de Mooimakers-campagne is dat niemand graag wordt aangesproken op zijn/haar gedrag. Mooimakers roept tijdens de week van de handhaving op zwerfvuil en sluikstort dan ook op om je verantwoordelijkheid te nemen en er zelf voor te zorgen dat je niet aangesproken wordt. Met andere woorden: luister naar jezelf, naar die innerlijke stem die zegt dat je het beter niet doet. De campagne bestaat uit radiospots en communicatie via social media. 

Voorbeeld PErstekst
 

Mooimakers stelde een voorbeeld perstekst op die je kan gebruiken om meer ruchtbaarheid te creëren rond je acties die je plant tijdens de week van de handhaving op zwerfvuil en sluikstort.

Structureel communicatiemateriaal

Naast de communicatiecampagne in het kader van de week van de handhaving op zwerfvuil en sluikstort, voorziet Mooimakers dit jaar ook een structureel communicatiepakket in de strijd tegen sluikstort. Dit pakket kan je het ganse jaar door inzetten. Sluikstort is tenslotte niet alleen een probleem tijdens de week van de handhaving. Het structureel pakket bestaat uit drie verschillende uitwerkingen: een man, een vrouw en een roofvogel.
In onze webwinkel en hier beneden vind je de affiche, een print-versie, een Heras-bache, een Nadar-bache en social posts. 

Wist je dat ...

Naast het grafisch materiaal stellen we ook het draaiboek handhaving, een stroomdiagram met de sluikstortprocedure en een aantal artikels ter beschikking rond sluikstort als bron van inspiratie:

Bestel en download hier je communicatiemateriaal