Aangepaste werking n.a.v. Coronavirus Covid19

20 maart 2020
Mooimakers

Gezien de verstrengde maatregelen m.b.t. Corona/Covid19 zijn we allemaal genoodzaakt onze werking aan te passen. Mooimakers en haar coaches blijven op post, maar volgens een aangepaste beschikbaarheid.

Om de gezondheidsrisico’s voor onze medewerkers en iedereen in hun omgeving te beperken, werken onze medewerkers tot 31 augustus 2020 maximaal van thuis uit.  Voor vragen kan je altijd terecht op het e-mailadres info@mooimakers.be of telefonisch via 015/284.156. Alle medewerkers zijn te bereiken via telefoon en mail.

Vergaderingen ter plaatse worden geannuleerd. Overlegmomenten gebeuren vanaf nu in de mate van het mogelijke via digitale toepassingen. Indien er al een vergadering ingepland stond met één van onze medewerkers, spreek dan onderling af via mail of telefoon hoe je dit het beste aanpakt.

We willen ook nog meegeven dat wij al onze Mooimakers en hun gezondheid hoog in het vaandel dragen. Daarom publiceerden wij een aantal preventiemaatregelen voor de Mooimakers die hun wandeling toch willen combineren met het opruimen van zwerfvuil: www.mooimakers.be/coronavirus  

Niemand kan uitspraak doen over de verdere evolutie van deze situatie. We garanderen jullie wel dat Mooimakers de situatie blijft opvolgen en de maatregelen van de overheid strikt toepassen. Zodra er verandering in komt, zullen wij hier op inspelen.

Samen gaan we voor een propere, maar vooral een veilige en gezonde omgeving!

Alvast bedankt voor jullie begrip.