Bedankt aan alle straatvegers en vuilnisophalers!

2 april 2020
Mooimakers

Mooimakers wil alle straatvegers en vuilnisophalers bedanken dat zij hun werk blijven doen in deze moeilijke omstandigheden. Door de zogenaamde 'corona-wandelaars' kan het er op sommige  plaatsen momenteel vuiler bij liggen dan anders. Dus een dikke dankjewel om onze omgeving mee helpen proper te maken.

Ook nog een welgemeende merci aan al onze Mooimakers. Zeker in deze tijden is een mooie, propere omgeving belangrijk. Bedankt dus om je afval mee te nemen naar huis en je buurt niet te vervuilen of te sluikstorten.

Wat het actief opruimen van zwerfvuil betreft: naar aanleiding van de huidige corona-maatregelen heeft de overheid beslist dat particuliere zwerfvuilacties niet onder essentiële verplaatsingen vallen. We houden de officiële corona-richtlijnen nauwlettend in de gaten en passen onze adviezen aan waar nodig. Via deze link vind je de officiële corona-richtlijnen waar Mooimakers haar advies op afstemt. 

We begrijpen dat dit mogelijk voor verwarring zorgt aangezien individuele wandelingen nog wel zijn toegestaan. Voor uitsluitsel hierover neem je best contact op met de officiële instanties via info-coronavirus.be.


Meest gelezen

Coronacampagne
Mooimakers

Communicatiemateriaal rond corona-zwerfvuil

Camera in Diepenbeek
Mooimakers

Sluikstortcamera nog niet geregistreerd bij de politiediensten? Doe het dan zeker voor 25 mei!

Mooimakers werken maximaal van thuis uit
Mooimakers

Aangepaste werking n.a.v. Coronavirus Covid19