Hoe dien je een projectaanvraag in als bedrijf?

Een projectaanvraag kan worden ingediend door het invullen van het invulformulier (zie hieronder) en dit terug te sturen naar Mooimakers (info@mooimakers.be).  Op dit invulformulier geef je aan welke acties je wil ondernemen en hoe je dit wil aanpakken.
Daarnaast vul je ook de Quick scan in en voeg je deze toe.  De quick scan is een excel-formulier dat je kan helpen om in te schatten waar je als bedrijf kan op inzetten. Je vindt meer informatie in het bestand zelf.

Downloads:

Mooimakers zal de ontvangen aanvragen beoordelen en deze goed- of afkeuren. We proberen je feedback te bezorgen ten laatste een maand na indienen van de aanvraag.
In sommige gevallen zal Mooimakers meer info opvragen (in geval van twijfel of onduidelijkheden) en kan een aanvraag nog worden bijgestuurd. Vanaf het moment van goedkeuring van de aanvraag door Mooimakers, begint de projectperiode (van maximum 1 jaar) te lopen.

Maximum een jaar na de start van het project moet hierover worden gerapporteerd en kan de financiering worden aangevraagd. Meer informatie hierover vind je hier.

Nog vragen? Contacteer ons!