Registreer je opruimactie hier!

Organiseer jij naar aanleiding van World Cleanup Day op 19 september een opruimactie? Registreer ze dan zeker via onderstaand formulier. Na de inschrijving krijg je een mail met een link waar je ten allen tijde nog wijzigingen kan aanbrengen. Je zal net voor de actie nog een tweede mail krijgen waarin we je vragen om door te geven hoeveel afval je hebt verzameld. Zo kan alles bij het wereldwijde resultaat geteld worden.

Laat ook zeker je lokaal bestuur weten dat je een opruimactie organiseert. Op die manier behouden zij een goed zicht op het aantal acties in hun stad of gemeente en wordt vermeden dat er meerdere opruimacties op dezelfde plek zouden plaatsvinden. Ook wat de afspraken over het afval aanbieden betreft, neem je best tijdig contact op met hen. Je kan bij hen ook navraag doen wat er ter beschikking is van opruimmateriaal. Als jouw lokaal bestuur je niet kan verder helpen, kan je bij Mooimakers terecht via de webwinkel voor bestellingen of via info@mooimakers.be voor andere vragen.

Om deze actie duurzaam te kunnen organiseren, is het aangewezen om deelnemers zoveel mogelijk zelf voor handschoenen te laten zorgen. Heb je nog vragen over het organiseren van een actie? Neem dan zeker ook een kijkje in het draaiboek voor opruimacties. Zorg er ook voor dat je actie ook rekening houdt met de geldende Coronamaatregelen die op dat moment van tel zijn. Daarvoor verwijzen we naar de communicatie van de overheid of naar de infopagina van Mooimakers

Je moet aangemeld zijn om een opruimactie te registreren
Gelieve in te loggen of te registreren.