Samen met Disney Channel voor een propere buurt

Disney Channel

Rad van de Aarde

Op 22 april is het Dag van de Aarde. Disney Channel zet zich in om kinderen bewust te maken van wat zij kunnen doen om ook hun steentje bij te dragen aan de zorg voor de aarde.

Van februari tot en met april neemt Disney Channel kinderen mee op een leuk avontuur met het Rad van de Aarde. Door aan het rad te draaien krijgen kinderen allerlei kleine missies om de aarde schoon te houden voor mens, dier én natuur. Alle missies dragen bij tot het uiteindelijke doel om voor onze mooie planeet te zorgen en er langer van te genieten.

Dit jaar is Mentissa, winnares van The Voice Kids, de ambassadeur van de Earth Day campagne. Zij is de stralende ceremoniemeester die de kinderen op zender en sociale media zal uitnodigen om aan het rad te draaien.

Mentissa roept op om mee te doen aan de Lenteschoonmaak!

Disney Channel Lenteschoonmaak

Neem deel aan de Lenteschoonmaak!

Van 18 maart tot 2 april ruimen we met z'n allen de buurt op tijdens de Lenteschoonmaak. Vele handen maken licht werk, dus organiseer met je klas, je vereniging, je familie of je buren een opruimactie bij jouw in de buurt. Zo bereiken we samen een propere omgeving om in te wonen en te spelen!