Maatregelen n.a.v coronavirus

Volgens de maatregelen die de overheid heeft opgelegd n.a.v. het coronavirus, is het toegestaan om alleen, met één gezinslid of vriend(in) te gaan joggen, wandelen of fietsen in de directe omgeving van je woonplaats. Dit kan eventueel gecombineerd worden met het oprapen van zwerfvuil, maar enkel in een hoeveelheid die je zelf kan dragen.

Particuliere zwerfvuilacties in groep blijven tot nader orde verboden gezien de social distancing regels. Meer info over de corona-richtlijnen vind je op deze pagina.

Gratis producten en verzending
Hoe werkt het?

Doel
Drager
Campagne
Beschikbaar voor
Hoe werkt het
Helemaal gratis
Onder voorwaarden
Gratis levering in
Vlaanderen
Levering binnen
de 3 weken

Onze producten

(0)
Pagina van
Ga naar

Mooimakers is er voor iedereen

Afhankelijk van je profiel kan je bepaalde producten wel of niet bestellen. Selecteer hieronder je profiel én ontdek alle producten die voor jou beschikbaar zijn.

Hoe werkt het?

Bestel hier o.a. opruimmateriaal en affiches om op je evenement te gebruiken. Het aanbod in de webwinkel is aangepast al naar gelang je accounttype. Wij zorgen voor een correcte afhandeling van je bestelling, binnen de voorziene leveringstermijn van ongeveer 3 weken en zolang de voorraad strekt. Alle producten in onze webwinkel zijn volledig gratis, maar bestel wel enkel wat je echt gaat gebruiken.

Vragen over je bestelling? Raadpleeg onze pagina met veelgestelde vragen of stuur een mailtje naar info@mooimakers.be.