Overzicht opleidingen

Mooimakers ondersteunt lokale besturen en Vlaamse partners in hun strijd tegen zwerfvuil en sluikstort niet enkel financieel en logistiek, maar ook via diverse opleidingen, infosessies en rondetafels. Op deze pagina vind je een overzicht van de (gratis) opleidingen en vormingen die we aanbieden. Mocht je een activiteit gemist hebben, kan je hier de presentaties nakijken.

Sprekers

Professioneel communiceren rond zwerfvuil & sluikstort

Met deze vorming willen we de mensen op het terrein (denk aan stadswachten, gemeentemedewerkers en vrijwilligers) de vaardigheden aanleren hoe je in interactie kan gaan met mensen die foutief gedrag vertonen. 

Vuilnisbak

Opleiding Vuilnisbakkenplan & Mijn Mooie Straat

In deze opleiding leer je hoe je een goed en dynamisch vuilnisbakkenplan kan opstellen, hoe je met de webtoepassing Mijn Mooie Straat aan de slag kan en krijg je meer info over welke subsidies je hiervoor kan aanvragen. 

Camera

Opleiding aanpak probleemlocaties en -fracties

Heb je in jouw stad of gemeente te maken met specifieke probleemlocaties en -fracties die je wil aanpakken? Zit je met de handen in het haar over hoe je ermee van start moet gaan? Dan is deze opleiding “aanpak probleemlocaties en -fracties” net wat je nodig hebt.

Growth

Overleg quickscan

Wil je jouw beleid in kaart en tips voor het aanpakken van de knelpunten? Een coach van Mooimakers komt ter plaatse voor het afnemen van de quickscan. Nadien ontvang je een rapport met aanbevelingen op maat van de gemeente.