zo
24 maart
13:30
9000 Gent
Opruimactie

OHNE River Cleanup

Details
Verzamelplaats Houtdoklaan 36, 9000 Gent
Afspraak om 13:30
Beschrijving De allereerste OHNE River Cleanup brengt gelijkgestemde OHNE klanten bij elkaar om samen bij te dragen aan een mooiere omgeving. Bij OHNE winkel je verpakkingsvrij om een nodeloze afvalvervuiling zoveel mogelijk te vermijden. Met de OHNE River Cleanup gaan we een stapje verder (of terug?) en steken we letterlijk de handen uit de reddingsvestmouwen! Schrijf je in op www.ohne.be om mee te doen! Voorafgaand organiseren we ook een exclusieve OHNE-brunch.
Organisator
OrganisatieOHNE Coop
OHNE werd geholpen door 1 helper!
Help

Updates & foto's

Laatst aangepast op 14.03.2024
14.03.2024 - 15u43
Bestel nu je tickets op www.ohne.be

Wat kan je verwachten?
🗑️ 11u - 13u30 🥖
‍Brunch (optioneel): geniet van een tafel vol OHNE-lekkers!
Dankzij heel wat van onze zalige leveranciers en de gouden handen van Tilde van @T_alloor leggen we je bij de start van de dag heel graag in de watten. Schuif bij aan de tafel in Bar Bricolage, en leer de OHNE-familie beter kennen.
🗑️ 13u30-14u 🛶
Introductie aan het Kapitein Zeppospark (Houtdok): je krijgt vooraf een woordje uitleg over vuilvissen, recycleren, veilig varen en de vaarkaart. Op die manier kunnen we allemaal veilig en vlot het water op.
🗑️ 14u-15u 🚮
‍We varen richting Portus Ganda als professionele vuilvissers: vis zoveel mogelijk afval uit het water én probeer de 'catch of the day' op te vissen.
🗑️ 15u-16u 🫙
We varen vervolgens terug naar Houtdok. Na de kanotocht wordt onze vangst gesorteerd en gewogen. Wij zijn alvast benieuwd elke records we zullen zien sneuvelen vandaag. Daarna is het uiteraard tijd voor onze prijsuitreiking.


🙏Prijs:
Brunch+cleanup = 48€ voor volwassenen, 15€ kind
Enkel cleanup = 20€ voor volwassenen, kinderen gratis!
Alles ten voordele van DOKano vzw. 🛶💪 Samen sterk in onze strijd tegen plasticvervuiling!