Beschermingsmateriaal bij restafval

Beschermingsmiddelen zoals mondmaskers en handschoenen zijn niet meer weg te denken. Maar er is onduidelijkheid over in welke vuilnisbak je gebruikt beschermingsmateriaal nu precies moet gooien. Het hoort bij het restafval, net zoals gebruikte papieren zakdoekjes. Hoe je je gebruikte handschoenen veilig kan opbergen en in welke vuilnisbak ze thuishoren, zie je in onze instructievideo.

Wil je als handelaar/bedrijf communiceren naar je bezoekers/klanten over het weggooien van beschermend materiaal? Of wil je als lokaal bestuur of Vlaamse partner onze campagne ondersteunen? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk zeker het beschikbare materiaal in de webwinkel.

Anchor Block

Preventiemaatregelen tijdens een opruimactie

Hou je aan de basismaatregels in alle fases:

  • Mondmaskers dragen volgens de regels in de samenleving
  • Basishandhygiëne
  • Afstand houden waar mogelijk

 

Wil je de huidige geldende maatregelen weten, kijk die dan na op de website van de overheid: https://www.info-coronavirus.be/.

 

Anchor Block

handschoen

Campagne: zwerfvuil in tijden van corona

Campagne: zwerfvuil in tijden van corona

We zitten al enkele weken in ons kot en dit heeft uiteraard heel wat gevolgen. Ook op de openbare netheid. Lokale besturen en intercommunales lieten ons namelijk weten dat op verschillende locaties het sluikstorten toeneemt en er ook meer zwerfvuil achterblijft

Daarom lanceerden we een oproep om de tijd buiten aangenaam te houden voor iedereen en geen afval achter te laten. De creatieve uitwerkingen van de campagne kan je hieronder bewonderen (neem zeker ook een kijkje in onze webwinkel). Meer info over de campagne vind je hier

 

Bestel hier je communicatiemateriaal rond zwerfvuil in tijden van corona