Preventiemaatregelen i.v.m. Coronavirus

In de huidige situatie is het erg belangrijk dat we onze gezondheid op de eerste plaats zetten en dus afstand houden van elkaar en geen onnodige risico's nemen. Voorlopig is enkel toegestaan om alleen, met één gezinslid of vriend(in) te gaan joggen, wandelen of fietsen in de directe omgeving van je woonplaats. 

Volgens de maatregelen opgelegd door de overheid vallen particuliere zwerfvuilacties niet onder de essentiële verplaatsingen. Om die reden heeft Mooimakers beslist om voorlopig geen opruimmateriaal meer te verdelen of uit te lenen en kan je het ook niet meer bestellen via onze webshop. Communicatiemateriaal kan je wel nog bestellen.

Mochten er veranderingen doorgevoerd worden aan de maatregelen, passen wij ons advies aan. Via deze link de officiële Corona-richtlijnen waar Mooimakers haar advies op afstemt. 

We begrijpen dat dit mogelijk voor verwarring zorgt aangezien individuele wandelingen nog wel zijn toegestaan. Voor uitsluitsel hierover neem je best contact op met de officiële instanties via info-coronavirus.be.

Bedankt voor jullie begrip en hou jullie gezond!