Plandelaar

Doe mee met de Lenteschoonmaak

Van zaterdag 19 maart t.e.m. zondag 27 maart 2022

Ga je mee ploggen, plandelen, plajakken ...

Weet je wat ploggen is? Dat is joggen en afval opruimen. Maar wat als je niet graag jogt? Dan kan je ook plandelen. Dat is wandelen en afval opruimen.

Of wat dacht je van plisbeeën, plajakken, pletanquen? Met een beetje creativiteit maak je de Lenteschoonmaak dit jaar misschien wel extra leuk.

Alles is goed, zolang je er maar zwerfvuil mee opruimt.

Registreer je actie tijdig en Mooimakers geeft je actie een sociale boost 

Heeft jouw gemeente al concrete plannen voor een lenteschoonmaak in de periode van 19/03 tot 27/03? Registreer de actie dan zeker op de actiekaart.

Na registratie van je actie zal je een bevestigingsmail krijgen. Als je graag ook de resultaten wil delen van de actie kan dit vrijblijvend via de Mijn Mooie Straat app.  

 

Ga zelf aan de slag met het campagnemateriaal 

Het digitaal campagnemateriaal (webbanners, opmaken voor infozuilen en infoschermen en social posts) dat je ook zelf kan inzetten voor de aankondiging bij burgers kan je downloaden in de webwinkel.

Er is ook een voorbeeldartikel beschikbaar om de Lenteschoonmaak aan te kondigen in het infoblad van het lokaal bestuur.

 

Ondersteunende campagne

Mooimakers plant een ondersteunende campagne voor de Lenteschoonmaak op radio, via sociale media en via influencers. Deze campagne zal lopen van 17/03 tot 29/03. Verdere info volgt.

 

Actiekaart

Ontdek de geregistreerde acties door op de iconen te klikken die op de actiekaart van de Lenteschoonmaak verschijnen.