Een mooi engagement verdient een mooie beloning

Jullie engagement daar draait het allemaal om. Het is zoveel waard. Dankzij jullie engagement kunnen we Vlaanderen mooier maken. Daarom dat we jullie op het einde van de rit willen bedanken voor al jullie inspanningen. Zo eindig je niet alleen met een mooie school, vereniging of club, maar ook met mooie beloning: een cheque voor jouw school, club of vereniging.

Beloning voor scholen:

Scholen die hun opgenomen engagement in de praktijk hebben omgezet, ontvangen op het eind van het schooljaar een mooie beloning.

Deze bedraagt 3 euro per leerling, met een minimum beloning per school van 150 euro, en een maximum beloning per school van 1.500 euro.

Beloning voor verenigingen:

Groepen/verenigingen die hun opgenomen engagement in de praktijk hebben omgezet, ontvangen op het eind van het schooljaar een mooie beloning.

Deze bedraagt 2,25 euro per lid, met een minimum beloning per groep/vereniging van 112,5 euro, en een maximum beloning per groep/vereniging van 1.125 euro. Wanneer de groep/vereniging het engagement vernieuwt voor het daaropvolgende jaar, ontvangen ze hier 25% extra bovenop.