Je afval? In de zak ermee!

Heb jij de nieuwe campagne van Mooimakers al gespot? Daarin sporen we automobilisten aan om ook in de wagen hun afval bij te houden en het niet op straat te gooien. Want deze eenvoudige maar geniale tip zorgt ervoor dat je afval niet langer overal auto rondslingert: een autoafvalzakje. Dit kan een zakje van de supermarkt zijn dat je hergebruikt, eentje dat je thuis nog had liggen, of een autoafvalzakje zoals wij er eentje in de webwinkel aanbieden. 

Je zal de boodschap langs de Vlaamse autosnelwegen kunnen zien, maar ook op de achterkant van vrachtwagens en in tankstations. Daarnaast wordt de campagne op radio versterkt met een on-weer-staan-bare oorwurm (je bent gewaarschuwd)!

In onderstaande video's vind je alvast enkele handige manieren terug om zelf een origineel autoafvalzakje of -bakje te maken. Toch meer fan van het Mooimakers-afvalzakje? Neem dan hier een kijkje en ontdek aan welke snelwegparkings je er eentje kan bemachtigen!

Nog meer propertips voor onderweg

Lifehack zakdoekendoosje

Een zakkendoosje voor je auto is snel gemaakt!

Lifehack cornflakesdoos

Van cornflakesdoos tot origineel autovuilnisbakje!

Lifehack asbak

Een geurloze asbak maken? Zo gebeurd!

AWV

Ik wil ook zo'n zak voor al dat afval in mijn auto!

Ik wil ook zo'n zak voor al dat afval in mijn auto!

Toch handig, zo'n afvalzakje voor in je wagen. Heb je zelf geen zakje op voorraad of ben je grote fan van onze Mooimaker-producten? Bestel dan je een autoafvalzakje in onze webwinkel. Hang het zakje aan je versnellingspook en verzamel je afval hierin. Gooi vervolgens je afval in de vuilnisbak en hergebruik dit zakje voor de volgende autorit! 

Video - geef je afval de zak