Opleiding Doelplaatsenaanpak

Thema

Doelplaatsen zijn specifieke locaties in je stad of gemeente die gevoelig zijn voor zwerfvuil en/of sluikstort. Denk bv. aan glasbolsites, snoeproutes in de buurt van een school, parkings met een aanhoudend peukenprobleem of zwerfvuil langs de oevers…

Zijn er in jouw stad of gemeente zulke specifieke doelplaatsen die je wil aanpakken? Zit je met de handen in het haar over hoe je eraan begint? Dan is deze opleiding ‘Doelplaatsenaanpak’ net wat je nodig hebt.

Doelpubliek

  • De medewerkers van lokale besturen en intercommunales die zwerfvuil en/of sluikstort willen aanpakken op specifieke doelplaatsen. We geven voorrang aan de lokale besturen en intercommunales die een project aanvragen bij Mooimakers. 
  • De opleiding is normaal niet bedoeld voor lokale besturen in een coachingtraject. Deze gemeenten ontvangen de informatie via hun coach. Als ze toch willen deelnemen kan dit, maar de niet-coachinggemeentes krijgen voorrang. 

 

Praktisch

Het concept van de opleiding wordt aangepast aan de geldende Corona-maatregelen. Mooimakers zal tijdig communiceren of de opleiding digitaal of fysiek plaatsvindt.

Wanneer:

Opleiding januari

  • Sessie 1: Donderdag 13 januari 2022 van 10 tot 11 uur
  • Sessie 2: Donderdag 27 januari 2022 van 10 tot 11 uur

Opleiding april-mei

  • Sessie 1: Donderdag 21 april 2022 van 9.30 tot 10.30 uur
  • Sessie 2: Donderdag 5 mei 2022 van 9.30 tot 10.30 uur

Inschrijven:

Inschrijven kan via info@mooimakers.be. Maximaal 25 deelnemers. Na je inschrijving krijg je alle informatie per mail. 

Kennisdeling:

Na afloop van de opleiding wordt het materiaal via de website ter beschikking gesteld aan de deelnemers.