Het ontwerpactieplan

Om je kandidaat te stellen voor een coachingtraject vragen we een ontwerpactieplan in te dienen. Daarna nodigt Mooimakers je uit voor een motivatiegesprek in het OVAM-kantoor, Stationsstraat 110, Mechelen. 

Wat staat er in het ontwerpactieplan?

Er zijn verplichte en vrijwillige acties. De verplichte acties moet je opnemen in je actieplan, de vrijwillige acties kan je zelf selecteren. Je kan ook nog eigen acties voorstellen. Die worden samen met de coach op hun waarde geëvalueerd. 

Indienen van het ontwerpactieplan

Je kan het ontwerpactieplan indienen via een online formulier (de link wordt beschikbaar gesteld wanneer aanvragen mogelijk zijn). Houd deze informatie bij de hand:

  • Naam en contactgegevens verantwoordelijke coachingtraject
  • Naam en contactgegevens tweede aanwezige bij motivatiegesprek (voor intercommunales zijn dit twee personen uit twee verschillende gemeenten)
  • Keuze van vrije actiepunten
  • Informatie over zelf gekozen actiepunten (naam van de actie, beschrijving van de actie en link met integrale aanpak Mooimakers, aantal ingeschatte werkdagen per actie)

Lees hieronder eerst de uitgebreide beschrijving van de verplichte en vrije actiepunten. Zo heb je genoeg informatie om je eigen ontwerpactieplan in te dienen.