Nieuws & Inspiratie

Koppeling Mijn Mooie Straat en TOPdesk

Mijn Mooie Straat

Vanaf nu kan je ook de meldingen die je ontvangt via Mijn Mooie Straat, beheren in TOPdesk.

Dankzij de koppeling tussen Mijn Mooie Straat en TOPdesk is het voor lokale besturen mogelijk om meldingen op te volgen binnen hun eigen platform. Verschillende lokale besturen waren al langer vragende partij om meldingen te kunnen opvolgen binnen hun eigen platform. Hier speelt Mijn Mooie Straat nu ook op in. 

Deze koppeling laat toe dat meldingen die aangemaakt worden via de mobiele applicatie of het online webformulier van Mijn Mooie Straat zonder tussenstappen op te volgen zijn in TOPdesk

Met Mijn Mooie Straat krijg je er een handig kanaal bij om burgers zwerfvuil en sluikstort te laten melden en volg je deze naadloos op in je vertrouwde TOPdesk omgeving. Eenmaal het incident is afgehandeld, koppelt TOPdesk terug naar Mijn Mooie Straat zodat je ook gewoon gebruik kan blijven maken van de handige rapportage dashboards en heatmap die de toepassing rijk is.

De koppeling activeren

Ben je overtuigd? Neem dan contact op met het Mijn Mooie Straat Team en je accountmanager bij TOPdesk. Wij zorgen er samen voor dat de koppeling tot stand komt.

Koppeling Mijn Mooie Straat x Topdesk

Ander platform?

Werkt jouw lokaal bestuur met een ander platform dan TOPdesk, maar lijkt een koppeling met Mijn Mooie Straat ook interessant? Bezorg ze dit artikel en laat ze contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.