Mijn Mooie Straat applicatie
Kenniswijzer > Veeg- en vuilnisbakkenplan > Mijn Mooie Straat > Mijn Mooie Straat applicatie

De toepassing Mijn Mooie Straat is ontstaan uit de behoefte van verschillende lokale besturen in Vlaanderen aan een centraal meldings- en registratiesysteem met een scherpe focus op de zwerfvuil en sluikstort problematiek.

Met deze toepassing wil Mooimakers alle steden, gemeenten, intercommunales en andere betrokken partijen een digitale toepassing aanbieden die hen helpt de strijd tegen sluikstort en zwerfvuil verder te professionaliseren. De tool werd in nauwe samenwerking met enkele gemotiveerde lokale besturen ontwikkeld om te kunnen garanderen dat alle functionaliteiten geënt zijn op hun specifieke behoeften. Het gebruik van Mijn Mooie Straat is volledig gratis voor alle partijen die in aanmerking komen om gebruik te maken van het platform.

De functionaliteiten

Meer informatie over de functionaliteiten die Mijn Mooie Straat kan bieden, surf naar https://www.mijnmooiestraat.be/lokale-besturen.php  en kom er alles over te weten.

 

Mijn Mooie Straat Infofiche
Downloaden (pdf)

Communicatie vuilnisbak

Alles start met goede en duidelijke communicatie. Huisvuil hoort niet thuis in een straatvuilnisbak, dat maakt onderstaand bord duidelijk.